حشره کش ها سموم دفع آفاتی هستند که برای از بین بردن ، آسیب رساندن ، دفع یا کاهش یک یا چند گونه حشرات فرموله شده اند. حشره کش ها به روش های مختلفی کار می کنند. برخی از سموم حشره کش ها سیستم عصبی را مختل می کنند ، در حالی که برخی دیگر ممکن است به اسکلت بیرونی حشرات آسیب برساند ، آنها را دفع کنند یا با روش های دیگر آنها را کنترل کنند. البته هر حشره کشی می تواند سطح متفاوتی از خطر را برای حشرات غیر هدف ، افراد ، حیوانات خانگی و محیط زیست در پی داشته باشد.
کد آیسیک اسپری حشره کش
بر اساس سیستم طبقه بندی وزارت صنایع و معادن، کد آیسیک مرتبط با اسپری حشره کش کد 24211110 است.
شرایط واردات محصول
برای واردات اسپری حشره کش محدودیتی وجود ندارد و برای کلیه تبادلات بین المللی آن از کد تعرفه گمرکی 380810 استفاده می شود.
موارد مصرف و کاربرد محصول | طرح تولید اسپری حشره کش
همانگونه که از نام محصول برمی آید، از اسپری حشره کش برای از بین بردن انواع سوسک، حشرات و تمامی گونه های حیوانی که در قالب حشرات موذی شناخته شده اند، استفاده می شود.
این محصول به صورت اسپری است و در اماکن سربسته و در داخل خودرو نیز قابل استفاده می باشد و محیط را عاری از حشرات موذی می کند.
کالاهای جایگزین محصول
اسپری حشره کش یک محصول بهداشتی است که به منظور از بین بردن حشرات موذی مورد استفاده قرار می گیرد. برای جایگزینی اسپری حشره کش، انواع حشره کش ها در شکل فیریکی مختلفی شامل جامد، مایع و گاز وجود دارند. اما به دلیل اینکه استفاده از اسپری حشره کش آسان تر است و محیط مورد نظر را آلوده نمی کند، تقاضای بیشتری برای آن وجود دارد.
بنابراین تعداد زیادی از محصولات با مواد و ترکیبات شیمایی مختلف در اشکال فیزیکی مختلف در بازار وجود دارند که می توانند جایگزین اسپری حشره کش باشند. جالب است بدانید در برخی موارد از نفت، بنزین و دیگر هیدروکربن های آلی نیز به منظور از بین بردن حشرات موذی استفاده می شود. مزیت اسپری حشره کش نسبت به دیگر انواع آن این است که استفاده، حمل و نگهداری از آن آسان می باشد.
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز | طرح تولید اسپری حشره کش
با گرم شدن هوا در فصول گرم سال، موجودات موذی همچون پشه، مگس، سوسک و مورچه به محیط خانه ها راه پیدا می کنند که موجب سلب آرامش ساکنین خانه می شوند. گاهی برخی از این موجودات همچون سوسک و موریانه به لوازم و وسایل خانه آسیب نیز وارد می کنند.
این محصول در حفظ پاکیزگی و بهداشت محیط کار و تمیز کردن آن از هر گونه آلودگی ها و حشرات موذی، تاثیر بسیار چشمگیری دارد. در نگاه اول ممکن است سلامت محیط کار و زندگی الویت اول نباشد، اما در جهت افزایش بازدهی کار و همینطور سلامت افراد جامعه تاثیر بسیاری دارد.
در جهت مبارزه با حشرات موذی، راهکارهای بسیاری وجود دارد که از مهم ترین آن ها می توان به اسپری های حشره کش با ترکیب اصلی PYRETHOID اشاره کرد که به راحتی تمامی حشرات موذی را از بین می برد.
کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول
اسپری های حشره کش در تمامی کشورهای پیشرفته و توسعه یافته و همینطور کشورهای در حال توسعه تولید می شوند. در این میان کشور های آمریکا، آلمان، ژاپن، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، اتریش، بلژیک، سوئیس، چین و کره جنوبی از بزرگ ترین کشورهای تولید کننده این کالا در دنیای امروز هستند.
این کشور ها ضمن اینکه بزرگ ترین تولید کنندگان هستند، بخشی از محصولات خود را صرف نیاز داخلی و مابقی را از طریق صادرات به دیگر کشورها ارسال می کنند.
شرایط صادرات محصول
برای صادرات اسپری های حشره کش محدودیتی وجود ندارد و در حال حاضر اسپری های حشره کش تولید شده در داخل ایران، در بسته های 12 تایی و 24 تایی به دیگر کشورها ارسال می شوند.
کشورهای هدف صادراتی اسپری های حشره کش در ایران، پاکستان، افغانستان، ارمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، عراق، گرجستان و آذربایجان می باشند. حمل و نقل اسپری های حشره کش به این کشورها بسیار اهمیت دارد و باید در دمای کم تر از 25 درجه سانتی گراد انجام شود به طوری که در معرض مستقیم اشعه خورشید نباشد. رشد قابل ملاحظه صادرات این محصول در سال های اخیر، نشان دهنده بازار قابل توسعه آن در آینده است.
بررسی روند بازار داخلی
در سال های اخیر میزان مصرف اسپری حشره کش در داخل کشور نیز افزایش پیدا کرده است. این موضوع به معنای پتانسیل های بالای مصرف برای این محصول در داخل کشور می باشد. بر اساس آماری که در اختیار داریم، هر خانواده به طور متوسط یک عدد اسپری حشره کش در طول یک سال مصرف دارد.
هر چه کشورها از نظر بهداشت و ثروت، اقتصاد و توسعه صنعتی پیشرفته تر باشند، سطح فرهنگی و اجتماعی بالاتری نیز خواهند داشت و به رعایت استانداردها توجه بیشتری می کنند.
مصرف اسپری حشره کش در ایران، کم تر از حد استاندارد کشورهای پیشرفته است و دلیل این موضوع پایین بودن سطح آگاهی مردم از مسائل سلامت درمانی مصرف اسپری حشره کش می باشد. در این زمینه می توان برای افزایش میزان مصرف اسپری حشره کش به دو عدد در سال برای هر خانواده، به مردم آگاهی داد تا به اهمیت مصرف این کالا پی ببرند.
دانش فنی و فرآیند تولید
فرآیند تولید اسپری حشره کش را در ادامه آورده ایم:
- مرحله اول : ابتدا حجم مشخصی از ماده حشره کش، سینرژیست، عطر و حلال در داخل مخزن اختلال ریخته می شود و با یکدیگر مخلوط می شوند. فرمولاسیون حشره کش می تواند مختص یک کارخانه تولیدی باشد.
- مرحله دوم : در این مرحله، از یک سیستم فیلتراسیون به منظور حذف ناخالصی ها و مواد خارجی محلول حشره کش استفاده می شود.
- مرحله سوم : محلول مورد نظر از طریق لوله به داخل مخازن ذخیره سازی منتقل می گردد.
- مرحله چهارم : محلول ذخیره شده در مخازن، به سمت دستگاه پرکن هدایت می گردد. سپس قوطی های بسته بندی را با حجم مشخصی از این محلول پر می شود.
- مرحله پنجم : قوطی های پر شده از محلول در فواصل زمانی مشخصی به صورت تصادفی نمونه گیری می شوند تا نحوه پر شدن محلول های حشره کش کنترل گردد.
- مرحله ششم : دریچه اسپری حشره کش و مکانیزم پاشش اسپری نیز به محص تحویل بازرسی می شود. دریچه ها بر قسمت بالای قوطی ها سوار می شوند.
- مرحله هفتم : در این مرحله قوطی هایی که دریچه بر روی آن ها سوار شده است با ماده متحرک و تحت فشار بالا، در حجم مشخصی توسط دستگاه پرکن، پر می شوند. این قوطی ها نیز به صورت تصادفی بازرسی می شوند.
- مرحله هشتم : قوطی های پر شده حالا وارد حمام آب گرم با دمای 50 درجه می شوند. به همین واسطه قوطی هایی که دارای درزهای معیوب هستند و یا نشتی دارند، شناسایی می شوند. نشتیها به صورت حباب در داخل آب نمایان می گردند.
- مرحله هشتم: دریچه اغلب اسپری ها یکبار فشار داده می شود تا از عملکرد صحیح آن ها مطمئن شوند. قوطی های معیوب از خط تولید خارج می شوند و دیگر قوطی ها نیز به منظور پاک شدن روغن، آب و دیگر مواد تمیز می شوند.
- مرحله نهم : برای کسب اطمینان از پر شدن قوطی ها در این مرحله وزن آن ها کنترل می شود و بر اساس وزن دسته بندی می شوند.
- مرحله دهم : شماره سریال ساخت زیر قوطی ها چاپ می گردد و برای کنترل حجم گاز و حجم محلول حشره کش بازرسی می شوند.
- مرحله یازدهم : قوطی های پر شده از نظر بازرسی و کنترل حجم گاز، برای عرضه به بازار بسته بندی می شوند.
برای دریافت طرح به روز و جدید بطور کامل شامل بخش های بازار، فنی و مالی همراه با نرم افزار کامفار با ما تماس بگیرید.