• 021-76220388
  • kavoshmo.bs@gmail.com
  • تهران- پارک فناوری پردیس- خ دانش 4- پ 165- ساختمان فناوران- ط 1 - واحد 105

طرح توجیهی تولید بتن

بتن ترکیبی از مواد سیمانی، آب و سنگدانه (اغلب شن و ماسه یا سنگ شکسته) می باشد. اغلب مردم به اشتباه تصور می کنند که بتن و سیمان از یک نوع مواد هستند و شبیه یکدیگر می باشند. در واقع سیمان متشکل از پودر ریزی است که باعث چسبندگی بین سنگدانه ها شده و توده ای به نام بتن را بوجود می آورد. بتن آماده بتنی می باشد که به شکل مخلوطی تازه و روان به مشتری عرضه می شود . از آن جایی که بتن با توجه به نوع و شرایط کار قابلیت سفارشی کردن را از لحاظ مقاومت و دوام دارد، از مواد رایج و چند منظوره در امور ساختمانی شمرده می شود.

بتن ها از لحاظ خواص مورد نیاز و مخلوطی که دارند طبقه بندی می شوند. بتن باید دارای مقاومت یا اسلامپ درستی باشد نقل و انتقال را آسان ترکند. همچنین باید دارای مقاومت بالایی باشد که قادر به تحمل بارهای وارد شده در شرایط محیطی مختلف را داشته و شرایط مناسب جهت بهره برداری را داشته باشد. از آن جایی که بتن یک ماده ی زودشکن است به وسیله میله های فولادی (بتن تقویت شده) یا با وترهای پیش فشرده (بتن پیش فشرده) مقاومت و کارایی آن را افزایش می دهند. به دلیل ویژگی های ساختاری، فیزیکی، شیمیایی و حتی اقتصادی، بتن یکی از مهمترین مواد ساختمانی می باشد. همچنین بتن هیچ ضرری برای محیط زیست ندارد.

از آن جایی که بتن به راحتی شکل می گیرد اغلب در محل و در جایگاه ساخت ریخته می شود اما استقبال از مواد بتنی و محصولات بتنی نیز که از قبل در کارخانه تولید شده است نیز رو به افزایش است. در همه ی دنیا تامین مصالح دانه ای بتن با کیفیت مرغوب امکان پذیر نیست و حتی در بعضی نقاط به دلیل استفاده ی زیاد با کمبود مواد آن مواجهه هستند. بنابراین از هم اکنون باید نسبت به روش های پیشرفته تر و اصلاح بهبود ان در استفاده از مواد دانه ای با کیفیت پایین یا محصولات زائد و بازیافت بتن کهنه تدابیری اتخاذ گردد.

مخلوط بتن آماده در کارخانه بتن تولید می شود و سپس به وسیله کامیون های مخصوص به محل پروژه حمل شده و در آنجا بتن ریزی صورت می گیرد. از نظر روش تولید ، و به منظور اختلاط بتن ، دو روش وجود دارد. برای این منظور یک طرح اختلاط در کارخانه بتن انجام می شود و به اختلاط تر معروف است. اختلاط دوم به صورت اختلاط خشک است که در حین جابه جایی و حمل بتن آماده از محل کارخانه بتن تا محل پروژه صورت می گیرد.

علاوه بر این لازم به ذکر است که در تولید بتن آماده از موادی مشابه با بتن معمولی استفاده می شود. ایستگاه تولید بتن آماده به دو صورت ثابت و پرتابل (قابل حمل ) وجود دارد. علاوه بر این بر اساس جریان مصالح نیز ایستگاه های بتن آماده به دو دسته ایستگاه ثقلی و ایستگاه بالارونده تقسیم بندی می شود.

در زمان تولید این نوع بتن ، باید به آب مورد استفاده در مخلوط آن بسیار توجه کرد. زیرا وجود ناخالصی در آب مورد استفاده برای بتن ، می تواند در زمان گیرش آن اثر گذار باشد. این تاثیر ممکن است اختلالاتی را در بتن به وجود آورد. تاثیر دیگری که استفاده از آب نا مطلوب می تواند بر روی بتن و سازه های بتنی داشته باشد ، کاهش مقاومت آن ، ایجاد لکه در بتن و همچنین آسیب دیدن و بروز زنگ زدگی در آرماتورها است.

در اکثر مواقع مناسب ترین آب برای تولید بتن آماده ، آب آشامیدنی است. البته لازم به ذکر است که در برخی از مواقع آب آشامیدنی حاوی موادی است که ممکن است برای بتن سازی مناسب نباشد. بنابراین نمی توان گفت که به طور مطلق مناسب ترین آب برای ساخت بتن ، آب آشامیدنی است. در حالت کلی برای ساخت تمام انواع بتن و همچنین برای تولید بتن آماده توصیه می شود از آبی استفاده کنید که دارای اسیدیته بین 6 تا 8 باشد و فاقد طعم شور باشد.

شرکت مشاوران کاوش با دارابودن نیروهای حرفه ای و متخصص، طرح توجیهی تولید ب تواتن را با کیفیت بالا و در کمترین زمان می تواندام دهد برای شما انجام دهد.

-

ارتباط با ما

  • موبایل: 09904260060
  • تلفن ثابت: 76220388-021
  • فکس: 76220388-021
  • ایمیل: kavoshmo.bs@gmail.com
  • آدرس پستی: تهران- کیلومتر 20 جاده دماوند- پارک فناوری پردیس- خ دانش 4- پ 165- ساختمان فناوران-ط 1- واحد 105- کدپستی: 1654120618