• 021-26550410
  • 026-44258572
  • kavoshmo.bs@gmail.com
  • شعبه 1: تهران - شعبه 2: استان البرز

طرح توجیهی فست فود

مراحل راه اندازی یک فست فود

  • تدوین طرح کسب و کار : برآورد هزینه راه اندازی فست فود مقدماتی تا پیشرفته، بازار هدف،اخذ تمامی مجوزهای لازم جهت راه اندازی فست فود
  • پیدا کردن یک محل مناسب برای فست فود
  • تامین هزینه های اولیه راه اندازی فست فود
  • خرید تمامی لوازم مورد نیاز ضروری: گاز و فر و سرخ کن و یخچال و میز و قفسه و صندوق دریافت پول .
  • استخدام و آموزش کارکنان : معمولا نیروها ی جوان به صورت نیمه وقت علاقه زیادی به کار در فست فود دارند
  • تبلیغات فست فود از طریق تبلیغات کاغذی ، تلوزیونی . بهتر است مشارکت با سازمان ها و مدارس را در برنامه تبلیغاتی خود بگنجانید

شرکت مشاوران کاوش آمادگی خود را جهت تدوین انواع طرح های توجیهی رستوران، فست فود، کافی شاپ  و ... جهت ارائه به سرمایه گذاران، بانک ها، سازمان ها و ... اعلام می نماید.

طرح های توجیهی تدوین شده توسط شرکت مشاوران کاوش بصورت کامل بوده و شامل:

 

- مطالعات بازار و تحقیقات بازار

- مطالعات فنی و عملیاتی

- مطالعات مالی

به همراه

- نرم افزار کامفار

می باشد.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

-

ارتباط با ما

  • موبایل: 09904260060
  • تلفن ثابت: 26550410-021
  • تلفن ثابت: 44258572-026
  • ---
  • ایمیل: kavoshmo.bs@gmail.com
  • شعبه 1: تهران - شعبه 2: استان البرز